Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 
 

Fes el teu comentari

Alfons Rosell Guerrero / Sant Cugat del Vallès

Hola Marcel: tens la rara habilitat de fer interessar en allò de què parles... sense ser venedor!!!!, fas ganes d'anar a veure i conèixer l'òpera de la que parles i de beure el vi que ressenyes. Així que , felicitats i comptes amb la meva enveja i admiració les dues sinceres... i senceres.

 

Marcel

Gràcies, Alfons, per ser el primer a usar el "DE VOSALTRES A MI", pels elogis, i per fer-me veure que hi ha alguna petita mancança en el sistema que haig d'esmenar. No trigaré a fer-ho! Moltes gràcies.

 
 
 
 
Cerrar